Kávévilág - a hónap terméke
Fedezze fel a Sydney likőr-kávét mangó párlattal
Az izgalmas és komplex ízhatás a kiváló minőségű perui arabica kávészemek egyedülálló langyos pörkölési eljárásával, valamint a fűszerek és alkohol különleges elegyével történő felületkezeléssel születik meg.
Az összetett folyamat eredményeként egy könnyen elkészíthető, soha nem kóstolt, édeskés ízvilágú kávékülönlegességet csempészhetnek mindennapjaikba. Fedezzék fel a természetes, adalékanyagoktól mentes ausztráliai likőr és a gyümölcsök királyának nevezett burmai mangó ízjegyeit és repüljenek az ötödik kontinens távoli, vadregényes tájaira!
Hogyan készítsünk belőle likőrkávét?
A tökéletes eredmény eléréséhez az illatos kávészemeket célszerű frissen őrölni, főzéshez a hagyományos kotyogós kávéfőzőt vagy French press típusú kávékészítő használatát javasoljuk. 1 adag kávé elkészítéséhez 2 kanál őrölt kávét használjunk fel, a lefőtt kávéhoz legalább egyharmad adagnyi, barnacukorral édesített meleg tejet adjunk.