Kávévilág - a hónap terméke 2018 Január
Új év, újdonság a kávékínálatunkban!
Fedezze fel a régi idők hamisítatlan ízeit CAFE FREI legújabb kávéjával!
CAFE FREI „Konyakmeggyes bonbon-kávé mandulás csokoládéval”
A CAFE FREI pörkölőmestere egy Hollandiában tanult eljárást fejlesztett tovább úgy, hogy a modern kávékultúra az egykori budavári csokoládé-manufaktúrák kifinomultságával találkozhasson a nyelvünkön. Frissen őrölve és lefőzve ezekből a kávészemekből folyékony, forró desszert készíthető. Otthon – vagy akár az irodában - a csészénkben a magyarok régi kedvence gőzölög majd kávé formájában! Konyakba áztatott meggy, mandulás fekete-csokoládéba zárva.
Az újfajta pörköléstechnikának köszönhetően az összetett ízvilágú ízesített kávé már espresso gépben is elkészíthető anélkül, hogy veszítene értékes aromájából.
Hogyan készítsünk belőle bonbon-kávét?
A régmúlt idők konyakmeggyes bonbon receptjének felélesztéséhez készítsük tradicionális módon kotyogós kávéfőzővel, vagy sietős reggeleken kávégéppel az ínycsiklandó főzetet. Az elkészült kávét két mokkáskanál cukorral édesített meleg tejjel fogyasszuk. A mandulás ízvilágot, ha szeretnénk, fokozhatjuk alacsony zsírtartalmú mandulaital hozzáadásával is.